“Mine varmeste anbefalinger.”
– BOGFIDUSEN

“Jakob Melander som den perfekte dirrigent.”
– MORDTANKER

“Melander folder en kompleks og fortrinlig historie ud, der nærmest begynder som en spændingsroman og slutter som hårdkogt krimi. Som altid med masser af musik i både sprog og timing.”
–VILD MED KRIMI

Ind i den hvide nat

Ind i den hvide nat er syvende bind i serien om Lars Winkler. Her står Lars over for en gammel modstander i sin hidtil mest komplicerede sag: Hvad der før har været en kuriositet om en ko på syre, ender som en fuldt udfoldet efterforskning af et modbydeligt dobbeltdrab med forbindelse til omfattende narkosmugling.

Læs mere her

 

Der er god bund i figurerne, som læser får man hurtigt en god ide om hvem de er og hvad deres personlige kampe er. Hvem skulle tro man kunne få medlidenhed med døde køer og finde plottet ret plausibelt? Rytmen i sproget er direkte smukt og letlæseligt. En bog er rigtig god når siderne bare vender sig selv og det gør de hele vejen ind i den Hvide nat. Tillykke med en spændende og rigtig velskrevet bog⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Annette Deleuran

på Facebook

Læs Jakob Melanders interview med sin hovedperson Lars Winkler HER

LÆS OM DE FØRSTE SEKS BIND I SERIEN HER:

 

 

 

 

 

 

 

 

Køb bogen

-DAGBLADENES BUREAU

-BOGFIDUSEN

ASKEHAVE – FORBANDET BLOD og ASKEHAVE – ET HUS FOR DE DØDE er første og anden del af Jakob Melanders thrillerdrama, ASKEHAVE.

Den 28-årige musiker og klimaaktivist Malin Askehave stilles overfor et uløseligt dillema, da hendes far, direktøren for Danmarks næststørste shippingvirksomhed, Askehave Shipping, dør, og hun med kort varsel skal vælge, om hun vil redde virksomhedens nye grønne profil eller fortsætte sin ‘gratis’ aktivistiske profil og sit hidtidige liv. Indsatserne er høje, både for hende selv, hendes familie, medarbejderne og klimaet. Og både internt og eksternt begynder hajerne at cirkle — de kan lugte blod.

Første og anden sæson kan streames på Mofibo som lyd – og E-bog. Første sæson kan købes som pocketbog nu. Anden sæson kommer på papir i forsommeren 2020 mens tredje og afsluttende sæson kan streames kort efter. En papirudgave er planlagt til efteråret 2020.

 

 

 

 

 

 

 

-BOGFIDUSEN

elektra_coverELEKTRA

(2016)

“Hvordan undslipper man sin døde brors skygge, det spørgsmål har jeg endnu ikke fundet svaret på.” 

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet — en økse — ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da eks-kæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.

Og morderen er langtfra færdig …

43 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid.

5stjerner“En velskrevet og meget spændende krimi.”

– Findals krimiside

4stjerner“Sprudler af fortælleglæde og energi … En begavet krimi … anbefales varmt.”

– Berlingske

“Virkelig godt skruet sammen … en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato.”
– Krimihjerte
 
 
koeb-bogen-knap

 

ELEKTRA er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

polytekn
Blomsterkranse foran Athens Polytekniske Universitet 17.11.2015. Lagt til minde om de studerende, der blev ofre for juntaens tanks og snigskytter den samme dato 42 år tidligere – en dato og en begivenhed, der spiller en stor rolle i ELEKTRA.

“De berusedes vei” var utrolig bra. Den beste boka jeg har lest på svært lenge. Så nå har jeg bestilt “Det bedste til mig og mine venner” fra Saxo.”

 

– Kaj Sperrås, Norge (fra Facebook)

Åh, har lige læst din sidste bog “De døde og de ufødte” Nøj den er fantastisk god og spændende, håber håber håber der er mere Lars Winkler (og Sanne Bissen) på vej

- Rikke Baskjær Autrup (fra Facebook)