JAKOB MELANDER

Fjenden iblandt os

 

 

Køb bogen

 

5stjerner“Ret suveræn.” – DAGBLADENES BUREAU

 

– FINDALS KRIMISIDE

 

 – BECH’S BOOKS

 

Læs mere om Fjenden iblandt os  her

Jakob Melander

(f. 1965) debuterede i 2013 med Øjesten, der er første bind i serien om Lars Winkler. Øjesten gik direkte ind på bestsellerlisterne og er solgt til udgivelse i 8 lande. Jakob Melander har en musikerkarriere bag sig som guitarist i en række danske rockbands.

 

 

LÆS OM DE FEM FØRSTE LARS WINKLER ROMANER HER:

Oejesten_cover

serafine_cover

dbv_cover

elektra_coverELEKTRA

(2016)

“Hvordan undslipper man sin døde brors skygge, det spørgsmål har jeg endnu ikke fundet svaret på.” 

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet — en økse — ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da eks-kæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma.

Og morderen er langtfra færdig …

33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutions-romantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid.

5stjerner“En velskrevet og meget spændende krimi.”

– Findals krimiside

4stjerner“Sprudler af fortælleglæde og energi … En begavet krimi … anbefales varmt.”

– Berlingske

“Virkelig godt skruet sammen … en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato.”
– Krimihjerte
 
koeb-bogen-knap

 

ELEKTRA er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

polytekn
Blomsterkranse foran Athens Polytekniske Universitet 17.11.2015. Lagt til minde om de studerende, der blev ofre for juntaens tanks og snigskytter den samme dato 42 år tidligere – en dato og en begivenhed, der spiller en stor rolle i ELEKTRA.

“De berusedes vei” var utrolig bra. Den beste boka jeg har lest på svært lenge. Så nå har jeg bestilt “Det bedste til mig og mine venner” fra Saxo.”

 

– Kaj Sperrås, Norge (fra Facebook)

Åh har lige læst din sidste bog “De døde og de ufødte” Nøj den er fantastisk god og spændende, håber håber håber der er mere Lars Winkler (og Sanne Bissen) på vej  

- Rikke Baskjær Autrup (fra Facebook)